Läänemaa jalgpalliklubi sai Lihula JK üle raske võidu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi alistas 20. mail peetud Eesti meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni kohtumises Haapsalu kunstmuruväljakul Lihula JK Mark Kolosovi karistuslöögist 1:0.

Kohtumist alustas märgatavalt paremini Lihula meeskond ning enne esimese poolaja lõppu tabati ka latti. Väga kindlaid väravavõimalusi polnud esimesel poolajal kummalgi meeskonnal. Teist poolaega alustas Läänemaa JK juba märska paremini ning mindi ka juhtima – Mark Kolosov lõi karistuslöögi umbes 25 meetri kauguselt lati alla. Poolaja lõpupoole võttis mänguohjad taas enda kätte Lihula meeskond, kuid Läänemaa kaitseliin püsis soliidne ja peale mõningate ohtlike kauglöökide Lihula midagi enamat ei suutnud.

Mängu lõpupoole tabas Kolosov ka posti, kui oli väravavahist mööda mänginud, kuid ei suutnud palli raske nurga alt väravasse lüüa. Läänemaa suutis eduseisu mängu lõpuni hoida ning teenis liigatabelisse järjekordsed 3 punkti.

18 teenitud punktiga oldakse endiselt 1 punkti kaugusel liigaliidritest Maccabist.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Sander Kruus, Talis Tamm, Tarvo Manni, Martin Viilma, Aleksandr Molkov, Aare Avila, Leonid Bragin, Gustav Teder, Mark Kolosov, Mart Pulst ja Aleksandr Kovtun.

Järgmisel pühapäeval võõrustab Läänemaa JK FC Haibat, kellega mängitakse muruväljakul kell 18. Haiba on kuue seni peetud mänguga teeninud 12 punkti ning liigatabelis oldakse 4. kohal.

Bert Rotberg

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
aga
10 aastat tagasi

kes mängis Lihula JK eest? Oleks kena öelda, kui teemast kirjutasite.