Haapsalu avalikkussuhteid hakkab juhtima Tõnu Parbus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linna uue avalikkussuhete spetsialistina asub lähiajal tööle Tõnu Parbus.

Parbus valiti 11 kandidaadi seast. Haapsalu aselinnapea Andreas Rahuvarm ütles, et Parbus oli neist kõige sobivam. „Kõigi omaduste poolest,” täpsustas Rahuvarm.

Rahuvarmi sõnul sõlmitakse tööleping Parbusega esmaspäeval. „Konkreetseid ootusi ei ole. Töö tuleb teha. Eks tal tule rabelemist,” ütles Rahuvarm Parbuse tööleasumise kohta. 1985. aastal sündinud Tõnu Parbus on olnud viimased viis aastat Reformierakonna Läänemaa arendusjuht. Hiljaaegu töötas ta rahvaloenduse Läänemaa ühe piirkonnajuhina. Ta on ka Taebla vallavolikogu liige. Arendusjuhi töö kõrvalt on ta teinud teisigi lühemaajalisi töid, samuti tegelnud ettevõtlusega.

„Olen lõpetanud Taebla gümnaasiumi, pooleli on haldusjuhtimise ja ärikorralduse õpingud Tallinna ülikoolis,” ütles Parbus. „Tundsin, et olen selle koha peale õige inimene, kuigi mõtlesin kaua: saatsin avalduse eelviimasel päeval,” ütles Parbus.

Parbus lisas, et erakonnatöö kõrvalt piisab tal aega.

Taeblas elav Parbus planis edaspidi kolida Haapsallu. „Haapsalu kui kauni ja sõbraliku kuurortlinna tutvustamine laiemale avalikkusele on mulle südamelähedane. Olen selle üle mõelnud,” ütles Parbus.

Peale Parbuse pääses sel nädalal peetud vestlusvooru veel kaks inimest, mõlemad kohaliku taustaga, ütles Rahuvarm.

Kõik vestlusvooru pääsenud olid Rahuvarmi sõnul tõsiseltvõetavad kandidaadid.

Kõigi 11 kandideerinu hulgas oli ka kaugemalt rahvast. „Kuni pealinnani välja,” sõnas Rahuvarm.

Linnavalitsus võtab Tõnu Parbuse tööle määratud ajaks, ajutiselt ära oleva Maire Uuseni asendajaks.

Avalikkussuhete spetsialisti töö on hallata linna kodulehte, korraldada meediakanalite teavitamist ja vahendada kodanikele mõeldud informatsiooni.

Hallata tuleb ka kultuuri– ja spordisündmuste kalendrit ning koordineerida välissuhtlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
politruk
11 aastat tagasi

kas nimeline relv ka andasse