Kullamaa koolilaste vabatahtlikku tööd ei toetata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Raplamaa Sõnumid kirjutab tõketest Kullamaa koolilaste teel. Lapsed koristavad juba homme “Teeme ära!” talgute raames teeääri Koluverest Sipa sillani Märjamaa vallas, ent laste juhendaja Mai Jõevee sõnul on tööindu üksjagu maha võtnud pika kadalipu läbimine, et saada toetust prügikottide ostmiseks.

“Olen aastaid korraldanud teeäärte koristamist ja Kullamaa valla ning Läänemaa teemeistriga pole koostöös olnud selliseid tõrkeid, nagu nüüd koristustöödega Rapla maakonda ja Märjamaa poole liikudes,” ütles õpetaja Mai Jõevee.

Õpetaja tunneb, et vabatahtlike hea tahe nullitakse lihtsalt ära.

Jõevee on pöördunud palvega prügikottide ostuks raha saada kõigepealt Märjamaa vallavalitsusse, kust abipaluja suunati maanteeametisse põhjendusega, et kavandatav tööobjekt on mitte valla-, vaid riigitee ääres. Maanteeametist suunati Kullamaa kooli õpetaja Märjamaa teemeistri Andrus Plamuse jutule, kes omakorda andis oma ülemuse Margus Kolli nime. “Kuid Plamus ise ütles, et “miks meie peame sellega tegelema?”. Siis ma härra Kolli enam ei tülitanud ja olen õnnetu!” ütles Mai Jõevee.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments