Haapsalus algavad kabe Eesti meistrivõistlused

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Neljapäeval algavad Haapsalus Eesti meistrivõistlused 64 ruudu kabes, millest võtab osa ka mitu läänlast.

Võistluste pidulik avamine on Haapsalu spordihoones neljapäeval, 19. aprillil kell 11. Siis annavad suurmeistrid Andrus Tull ja Arno Uutma simultaani, kus vastasteks on nii sponsorid kui ka näiteks Haapsalu linnavalitsuse esindajad.

Kell 12 algab esimene voor. “Lauad on üles seatud spordihoonesse korvpalliplatsile, naised ühes ääres ja mehed teises ääres. Huvilised saavad mänge hästi jälgida näiteks rõdult, kuid ega me ei keela ka laudade vahel käimist,” ütles korraldaja, Läänemaa kabeklubi eestvedaja Kalev Randlaine.

Teine voor peetakse neljapäeval kella 17–21. Reedest pühapäevani mängitakse kaks vooru päevas – kell 9–13 ja 14–18.

Turniir on Šveitsi süsteemis kaheksa vooru.

20 mehe seas võistleb kolm läänlast: Mati Paas, Renee Pajuste ja Kalev Mänd. Noormehi on Läänemaalt kaks – Antti Anttikainen ja Dan Taidla.

Naiste meistriheitlusse sekkuvad samuti Läänemaa maletajad – viienda asetusega Marina Ivanovitš, Viive Pärna ja Anni Oraver ning juunioride arvestuses Ketlin Õunap ja Laura Latik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments