Iseseisvuse vastane hakkab saama hiigelpensioni, vabadusvõitleja otsib süüa prügikastist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Õhtuleht kirjutab, et ajal, kui Eesti vabadusvõitleja Tiit Madisson toitub Hispaanias prügikastitoidust, hakkab ENSV Ülemnõukogus Eesti iseseisvuse vastu hääletanud Vladimir Lebedev kahe kuu pärast saama riigi käest kopsakat parlamendipensioni.

Endine poliitvang Tiit Madisson korraldas Hirvepargis esimese rahva omaalgatusliku demonstratsiooni okupeeritud Eestis, mille eest ta Nõukogude Liidust välja saadeti. Taasiseseisvunud Eestis pidas Madisson Lihulas sambalahingut ja istus väidetava riigipöördekatse eest vangis. Nüüd elab Madisson Hispaanias mahajäetud majas ja hangib poodide prügikastidest toitu.

Samal ajal saab 132 inimest Eesti riigilt iga kuu 2535 eurot parlamendipensioni. Kui kunagise Eesti-vastase Interrinde üks juhte Vladimir Lebedev esitab avalduse, hakkab temagi hiigelpensioni saama. Eesti keskmine vanaduspension on 305 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments