Raplas selgusid osavaimad noored jalgpallurid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti koolispordi liit koos jalgpalliliiduga korraldas teist aastat osavaima jalgpalluri festivali. Võistlusel peavad õpilased sooritama kolm erinevat tehnikaharjutust ja punktide kokkuliitmisel selgusid parimad.

Kõikide vanuserühmade punktide liitmisel saavutas Lihula gümnaasium 4. koha. Aasta tagasi oli Lihula gümnaasium jalgpallifestivali parim kool.

Suurest jalgpallipeost võtsid osa neli Läänemaa kooli – lisaks Lihulale ka Taebla gümnaasium, Virtsu kool ja Tuudi kool.

1.–3. klassi õpilaste arvestuses sai 42 poisi seas tubli 12. koha Tuudi kooli noor jalgpallur Virgo Vallik. Tehnikaraja läbimises oli ta kolmas.

Kauri Filippov Lihula gümnaasiumist oli kokku 14., täpsuslöökide löömises aga kolmas.

Lihula gümnaasium (Kauri Filippov, Kevin Reidar Bachaus, Juhan Johannes Raudsik, Siim Urb) oli selles vanuserühmas 4. koha. Virtsu kool oli üheksas ja Taebla gümnaasium kümnes.

4.–5. klassi tüdrukute arvestuses saavutas Lihula gümnaasiumi õpilane Regle Kurnim kuuenda koha, olles parim täpsuslöökide sooritaja.

Lihula gümnaasiumi tüdrukute võistkond (Regle Kurnim, Liisa Raavel, Marian Merit Ring, Johanna Lipp) jagas 2.–4.kohta.

Poiste 4.–5. klassi arvestuses oli Taebla gümnaasiumi õpilane Mark Metshein 44 poisi konkurentsis seitsmes. Mark võitis žongleerimisvõistluse. Lihula gümnaasiumi õpilane Rocco Mõtt saavutas 11. koha, olles täpsuslöökide võistlusel kolmas. Lihula gümnaasium (Rocco Mõtt, Reno Mark, Rainer Kleinod, Egert Rassel) oli 4.–5. klassi arvestuses koolidest kuues.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments