Parimad noored lauljad on Kelli Kibar ja Merli Egerin Malmi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kelli Kibar. Fotod: Arvo Tarmula

Neljapäeval, 12. aprillil konkureerisid Haapsalu kultuurikeskuses noored Läänemaa lauljad. Peaorganisaatorit, muusikaõpetajat Karin Lükk-Raudseppa rõõmustas osavõtjate rohkus – Haapsalu gümnaasiumi ja Wiedemanni gümnaasiumi kõrval oli osavõtjaid Noarootsist, Lihulast, Orult ja Ridalast, kokku 20 lauljat.

Žürii, kuhu kuulusid Andres Ammas, Karel Rahu, Arno Suislep ja Sander Erit, kuulutas põhikoolide seas (9 osavõtjat) võitjaks Kelli Kibari (15aastane, HWG, 9. klass). Teise koha sai Elery Kristel Kuimet (Oru kool) ja kolmanda Merili Kisant (HG).

Gümnaasiumiealiste seas (11 osavõtjat) võitis Merli Egerin Malmi (16aastane, HG, 10. klass). Teine oli Rene Allkivi (HG) ja kolmas Liisa Koemets (Noarootsi).

Aivo Paljasmaa

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ätt.
10 aastat tagasi

Ebaõnnestunud foto.