Kanepi kaotas Jankovicile kolmes setis

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi laeks üksikmängus jäi Kopenhageni tenniseturniiril veerandfinaal, kus ta kaotas Jelena Jankovicile.

Jankovic on absoluutsesse tippu kuulunud mängijatest Kanepiga kohtunud kõige rohkem, enne tänast mängu oli Kaia saanud neist mängudest kolm võitu Jankovici kahe vastu.

Esimeses setis võitis Kanepi (WTA 34.) Jankovici (WTA 20.) 6:4.

Siis aga läks mängu valitsemine täiesti Jankovici kätte ja ta võitis teise seti 6:1. Kolmanda seti lõpus sai Kanepi paar geimivõitu, kuid liiga hilja, et mängu saatust muuta – 6:3.

Kopenhageni turniir jätkub Kaia Kanepi jaoks paarismängus, kus ta koos Sofia Arvidssoniga jõudis poolfinaali. Veerandfinaalis alistasid nad neljandana asetatud paari Kristina Barroisi / Alberta Brianti 7:6(5), 6:4. Poolfinaal peetakse laupäeval, 14. aprillil, kus vastaseks on Prantsusmaa paar A. Cornet / P. Parmentier.

Veerandfinaali jõudmine Kopenhageni 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril annab Kaia Kanepile 70 edetabelipunkti ja tõstab teda pingereas mõne koha võrra. Järgmine võistlus on Kanepil Portugalis Estorili 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniir, mis algab 30. aprillil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
12 aastat tagasi

Eks tegijatel juhtub ikka.Aga Kaia on palju vaeva näinud ning kindlasti on suuremad võidud veel ees. Edu edaspidisex !!