Lääne Elu paberleht 5. aprillil

Madiken

madiken@le.ee

Kullamaa vald plaanib sügisest avada õhtukooli

Kullamaa valla kodulehel on märtsi lõpust väljas palve teatada oma soovist õppida õhtukooli 10. klassis kooli sekretärile. Eilse seisuga ei olnud veel keegi sellest teada andnud. Õhtukooli 10. klassi avamine on osa vallavanema laiemast plaanist pakkuda keskharidust Haapsalu alternatiivina ka Kullamaal, maapiirkonnas, ja leida Kullamaa koolile nišš.

Vaba Isamaaline Kodanik kutsub läänlasi kaasa

Vaba Isamaalise Kodaniku liikmed ei ole sugugi vaid rahulolematud praegused või endised IRLi liikmed. Neid ühendab arusaam, et Eesti vajab uut erakonda ja et VIK peaks olema selle algataja ja toetaja, kirjutab Andres Ammas.

Lihula autovarguse taga on leedulased

Esmaspäeva varahommikul Lihulast ärandatud sõiduauto varguses kahtlustatakse Leedu autovaraste jõuku, kes on politseile muret valmistanud mitmel pool Eestis. Autovaraste grupi uurimisel teevad Eesti õiguskaitseorganid koostööd Läti ja Leedu kolleegidega.

Virtsulased taastavad mõisapargi piirdemüüri

Virtsu arenguselts kavatseb korrastada Vanaluubi puhkekoha ja taastada mõisa pargi piirdemüüri, milleks sai kokku 7400 eurot Leader–toetust.

Uuemõisa lapsed ei mahu lasteaeda

Uuemõisa lasteaia üldjärjekorras ootab praegu 28 tahtjat, kevadel vabaneb vaid kuus kohta. Soovijate nimekiri on tegelikult veelgi pikem. Ka Haapsalus on lasteaiakohtade poolest just paar lähiaastat keerulised.

Lihavõtted — kirikuaasta tähtsündmus

Kolumnist Jaan Franclin Perlitz kirjutab ülestõusmispühade traditsioonist.

Vee all ja vee peal — kuidas ma süsta katsetasin

Ühel päikeselisel märtsikuu laupäeva hommikul pani Haapsalu veekeskuse juurest möödujaid kulmu kergitama ja mõnda seismagi jääma üsna tavatu vaatepilt.

Mereluuletused lõid rekordi

Lasteraamatukogus peeti maha igakevadine maakondlik Ernst Enno nimeline etluskonkurss. Päeva jooksul astus publiku ette 151 Läänemaa koolilast. Ruum kippus rohkearvulisele osalejaskonnale ja publikule lausa kitsaks jääma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ümera Ülu
12 aastat tagasi

Eesti vajab uut erakonda ja et VIK peaks olema selle algataja ja toetaja, kirjutab Andres Ammas. – Ilselt saab see olemas samas seisus kui see auto seal pildil ebakainete juhtidega saab olema alati nii. Aga ikka ja jälle võetakse see vana ämber jälle ette et rahvast lollitama hakata. Kuule ammas sinu koht on haiglas mitte poliitikas.

K.Silde
12 aastat tagasi

Ilus pilt! Palju vahvavaid autojuhte…..

ment
12 aastat tagasi
Reply to  K.Silde

ära talita minu sõnade järgi, vaid minu tegude järgi