Keskerakond heitis Laaneti välja

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Täna kogunenud Keskerakonna juhatus otsustas toetada aukohtu otsust arvata erakonnast välja riigikogu liige Kalle Laanet.

“Keskerakonna aukohus leidis, et Kalle Laanet on kahjustanud erakonna mainet ning tuleks erakonnast välja arvata,” seisab Keskerakonna pressiteates.

Laaneti väljaarvamise poolt hääletas 9 juhatuse liiget, väljaarvamise vastu 5 juhatuse liiget ning erapooletuks jäi 2 liiget.

Kalle Laanet valiti riigikokku 5. valimisringkonnast, kuhu kuulub ka Läänemaa. Laanet kogus läänlastelt üle 400 hääle ja üldse 2566 häält, mis viis ta riigikokku, mööda piirkonna esinumbrist, Haapsalu volikogu esimehest Jaanus Karilaiust, kes sai kokku 1416 häält.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rein
12 aastat tagasi

Mul on hea meel, et Laanet sai Riigikokku ja mitte Karilaid. Meriväljal elav Karilaid on ikka hea volikogu esimees ja Haapsalu kogukonna esindaja, kahju oleks teda kaotada!