Läänemaa firmade karikasarjas võisteldi ujumises

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa firmade karikasarjas ehk firmaliigas peeti kolmapäeval, 7. märtsil kolmas osavõistlus. Seekord võisteldi ujumises.

Kell 18.30 anti start meeste 50 m vabaujumisele. Kohale oli jõudnud 31 meest. Parima aja ujus välja Ott Rootare (HNRK, aeg 29,43). Teiseks ujus ennast Jüri Muuli (Airon/Kergejõustikuklubi, aeg 33,66) ja kolmanda kohaga pidi leppima Indrek Vallik (Uuemõisa Autokeskus, ajaga 33,83). Parim meesveteran oli Juhan Lukk (Haapsalu Linna Spordibaasid, ajaga 43,83).

Naisi oli kell 19 stardis 25. Võitjaks tuli Eva Cramer (Haapsalu Linna Spordibaasid, aeg 36,45) jättes teiseks “vana kala” ja ujumistreeneri Marina Valliku (Haapsalu Linna Spordibaasid, aeg 39,69). Kolmas oli Merli Kõrgmaa (SEB, aeg 41,88). Parim naisveteran oli Marina Vallik.

Võistkondlik paremusjärjestus ujumises:
1. Haapsalu Linna Spordibaasid
2. Airon-Kergejõustikuklubi
3. HNRK

Kolme ala järel on juhtohje kindlalt enda käes hoidmas Haapsalu Linna Spordibaasid (60 punkti), kes on napsanud kõigi kolme ala võidud. Kokkuvõttes teine on HNRK (50 punkti), kolmandat-neljandat kohta on jagamas Airon-Kergejõustikuklubi ja Uuemõisa Autokeskus (mõlemal 46 punkti).

Individuaalselt on naiste arvestuses juhtpositsioonil endiselt Mari Alvela (HNRK), teine on Pille Raudsepp (Ridala vald) ja kolmas Kadri Lukk (Haapsalu Linna Spordibaasid).
Meeste esikolmik on Jüri Muuli (Airon-Kergejõustikuklubi), Margus Nigol (Haapsalu Kolledž) ja Üllar Petrovitš (Tradilo).

Parim naisveteran kokkuvõttes on Pille Raudsepp ja meesveteran Juhan Lukk.

Järgmisel osavõistlus toimub 28. märtsil Vanalinna Bowlingus.

Ülle Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nike free run skor sverige
10 aastat tagasi

Some truly prize content on this web site , saved to bookmarks .
nike free run skor sverige http://www.adecco.si/news/index.asp?id=2