Väiksemad teed on lumised ja libedad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Öötundidel saartelt alguse saanud uus lume- ja lörtsisadu on jõudnud mandrile ning liigub ida poole. Varahommikul olid põhi– ja suurematel tugimaanteedel teekatted valdavas enamuses kuivad ja soolaniisked, kuid sajupiirkondades saartel ja piirkonniti Lääne maakonnas soolalumised/lörtsised ning kohati libedad, teatas maanteeinfokeskus.

Mitmel pool oli ka pinnatuisust tingitud libedaid lõike. Vähest kinnisõidetud ja soolalund on peamiselt kiirusmuuteradadel, ristmikel ja tagasipöördekohtadel.

Lumiste ja libedate teeoludega tuleb arvestada väiksematel teedel.

Ilm on tuuline, muutliku pilvisusega ning sajupiirkondades sadava lume ja lörtsi, saartel sekka ka vihma tõttu piiratud nähtavusega. Teepinna temperatuure mõõdeti –1 kraadist Saaremaal kuni –6 kraadini Võrumaal.

Ettevaatust liiklemisel neis muutlikes tee– ja ilmaoludes!

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments