Lääne Elu paberleht 21. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Variku rahvamaja avamine. Foto: Tarmo Õuemaa

Variku rahvamaja avamine. Foto: Tarmo Õuemaa

* Eile alanud rahvaloendajate kodukülastust ootab Läänemaal 43% elanikkonnast. Rahvaloendajate suurim hirm on suletud uksed. Ringkonnajuht Malle Lehtma tuletab inimestele meelde, et kui mingil põhjusel ei soovita rahvaloendajat tuppa lasta, on võimalik loendada kas autos, kohvikus, raamatukogus või vallavalitsuses.

* Poolesaja IRLi liikme hulgas, kes pärast jaanuari lõpus toimunud suurkogu on otsustanud erakonnast välja astuda, on ka kümmekond läänlast.

* Haapsalu selle aasta areng seisab abiraha ja vara müügi najal. Reedel vastu võetud linna tänavuses eelarves on kaks suuremat investeeringut: Vikerkaare lasteaia remont ja kui taotlus leiab heakskiidu, siis ka tänavavalgustuse uuendamine.

* Martna valla tänavune eelarve on 30 000 eurot väiksem kui mullu. Lõviosa eelarvest neelavad lasteaed ja kool, mille ülalpidamiseks kulub peaaegu pool valla tuludest.

* Kuigi majaomanikel on kohustus kõnniteed lumest puhtad hoida, ei ole Haapsalu linnavalitsus tänavu kohustusest kõrvale hiilijaid karistanud. Karistamise asemel loodab linn lumerookijate kohusetundele.

* Jaan Francklin Perlitz kirjutab oma ajalooveerus viikingipealik Ragnar Lodbrokist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments