Haapsalu korvpallineiud pidasid oma esimese võistluse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: erakogu

Foto: erakogu

18. veebruaril pidasid Haapsalus sõpruskohtumise korvpallis spordiklubi Haapsalu ja Keila korvpallikooli tüdrukud. Neli kuud korvpalliga tegelenud Haapsalu tüdrukud kaotasid kohtumise tulemusega 35 : 60.

Mängupilt oli tunduvalt tulisem, kui seis näitab. Kaotuse põhjustas ennekõike kehv vastupidavus ja nõrk kaitsemäng ja loomulikult ka puudulik võistluskogemus. Aga selleks see mäng ka korraldati: et saada kogemusi ja näha, mida on vaja juurde õppida.

Haapsalu tüdrukutele oli see esimene võistlusmäng, Keila tüdrukutel on ette näidata aga pool hooaega Eesti tütarlaste meistrivõistlustelt. Vägagi positiivse üllatuse valmistasid pealtvaatajad. Saali kogunes 100–120 inimest ja elamuse said nii mängijad kui ka pealtvaatajad. Tegemist oli ikkagi esimese ametliku kohtumisega Haapsalu tüdrukute korvpalliajaloos. Publik tegi suurt lärmi ja omasid toetati tublisti. See andis mängijatele jõudu juurde.

Märtsi lõpuks on juba kokku lepitud järgmine kohtumine, mis toimub Keilas. Teeme tööd edasi ja loodame järgmine kord juba võitu.

Marek Pragi,
treener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments