0

E-loendusel on osalenud 10 442 läänlast

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna hommikuks, 27. jaanuaril kella 8ks oli end interneti teel rahva ja eluruumide loendusel üle lugenud 10 442 läänlast, mis moodustab 42 protsenti maakonna eeldatavast elanike arvust.

Eesti keskmine näitaja oli 44 protsenti. Kõige agaramad e-loendajad on tartumaalased, kelle puhul on loendatud pooled. Kõige loiumalt on loendusest osa võtnud Ida-Virumaa elanikud, kus interneti teel on end loendanud 31 protsenti.

Üle Eesti on loendatud 580 475 inimest.

E-loendus kestab veel viis päeva.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz