TV3: Läänemaa Jaan hullutab heeringajäätisega

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jaan Laats. Foto: TV3

Jaan Laats. Foto: TV3

Täna kostitab sarjas „Õhtusöök viiele“ külalisi Jaan Laats, kes pakub eelroaks heeringajäätist. Eriliste toitude kõrval hoogu keriv söögilauavestluski puudutab põnevaid teemasid.

Jaan Laats on ettevõtlik Lihula mees, kes soovib kodukoha jaoks midagi ära teha. Ning sihikindlalt ta oma plaane ka teostab. Oma ettevõtte Lihula Õpikoda OÜ kaudu taotletud toetustega on Jaan ostnud jalgrattaid, mida turistid saavad rentida kohaliku looduse avastamiseks, samuti on Jaani panustamisel kaardistatud Lihula matkarajad. Praegu on Jaan stipendiaat Mainoris, kus ta õpib ärikorraldust ja turismiarendust.

Õhtusöögilauas veereb jutt muuhulgas ka lapsendamisele ja seksuaalvähemustele ning õhus on tunda pinget. Jaanile tulevad külla fotograaf Olev Mihkelmaa, joogaõpetaja Marika Blossfeldt, taluperenaine Silvi Laev ja muuseumijuhataja Jüri Mõniste.

„Õhtusöök viiele“ on eetris TV3s argiõhtuti kell 19.30.

TV3

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments