0

Kutsehariduskeskus ootab veebruaris lahtiste uste päevale

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


2. ja 3. veebruaril toimuvad Haapsalu kutsehariduskeskuses lahtiste uste päevad, mille raames saavad huvilised jälgida kutsevõistlusi, külastada õpperuume, töökodasid ja õpilaskodusid ning kohtuda õpilaste, õpetajate, osakonnajuhatajate ja teiste töötajatega.

Lahtiste uste päevade ajal toimuvad traditsioonilised koolisisesed kutsevõistlused:

* HKHK arvutiguru 2012

* HKHK noorkokk 2012

* HKHK noorteenindaja 2012

* HKHK noor ehitaja 2012

Kooliga oodatakse tutvuma üldhariduskoolide õpilasi, õpetajaid, klassijuhatajaid, huvijuhte ja karjääriõpetajaid, aga ka täiskasvanud õpihimulisi inimesi, kes on mõelnud uute kutseoskuste omandamise peale kutsekoolis.

Täpsem info kooli kodulehel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz