Nähtavust piirab vihm ja udu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel olid täna varahommikul teekatted põhi- ja suurematel riigimaanteedel valdavalt soolamärjad, paiguti oli sõidujälgede vahel ja teede laiendustel soolalund. Soolalumised olid katted piirkonniti Ida-Viru maakonnas, Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel ning kohati ka Viljandi maakonnas. Teedel esines libedust ja jäidet.

Teepinna temperatuure mõõdeti +1 kraadist Edela-Eestis kuni -2 kraadini Kirde-Eestis. Paiguti tibutas uduvihma ja nähtavust piiras mitmel pool udu.

Täna sajab enamasti vähest vihma. Õhtul tugevneb lõuna- ja kagutuul 14 kuni 18, öösel puhanguti 25 m/s.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments