Lääne Elu paberleht 3. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nii koolipuuviljaprogrammi kui ka sellesarnaste tingimustega koolipiimaprogrammi rahastab 75 protsendi ulatuses Euroopa Liit. 25 protsenti on riikide omaosalus. ARVO TARMULA
Nii koolipuuviljaprogrammi kui ka sellesarnaste tingimustega koolipiimaprogrammi rahastab 75 protsendi ulatuses Euroopa Liit. 25 protsenti on riikide omaosalus. ARVO TARMULA

Vasalemma vallavõim püüab selgust saada kommunaalfirmas, mille ühed peategelased olid Haapsalu linnavolikogu liige, reformierakondlane Alo Lõps ja tööotsijate ühingu juht Taavi Käsk.

Kunstiajaloolane ja Haapsalu majaomanik Jüri Kuuskemaa püüab Lääne Elu arvamusküljel mõistatada, mida räägiksid Haapsalu majad ja tänavad, kui neil oleks võimalik välja öelda oma mured, mida inimesed pole märganud või tähtsaks pidanud.

Kaksteist Läänemaa lasteaedade hoolekogu esitas koos viie maakonnaga põllumajandusministeeriumile taotluse laiendada koolipuuviljaprogrammi ka lasteaedadele.

Kuigi päästjad pidid uusaastaööl kahel korral rakettide pärast välja sõitma ja üks inimene sai ümber läinud raketist vigastada, möödus aastavahetus Läänemaal rahulikult.

Andres Ammas arvustab aastavahetuse teleprogrammi ning võrdleb “Tujurikkujat” ja presidendi uusaastatervitust.

Lääne Elust leiab esimese osa Läänemaaga seotud kultuuri- ja ühiskonnategelaste tähtpäevakalendrist.

Laguneva Matsalu mõisa omanik Stefan Ridderstedt selgitab, miks on mõisa peahoone sellises seisus, ja lükkab ümber süüdistused, nagu poleks ta mõisahoone säilitamiseks midagi teinud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments