0

Kutsehariduskeskuse jõululaada oksjonil koguti 140 eurot

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Teisipäevasel kutsehariduskeskuse jõululaadal olid kingikotti sobivat müümas nii ettevõtjad Läänemaalt ja kaugemalt kui ka kooli õppejõud ja õpilased.

Keskpäeval korraldati kõigi müüjate annetatud esemete oksjon. Kooli arendusdirektori Aile Nõupuu sõnul läksid kaubaks töötajate valmistatud huvitavad hoidised, mitmesugune käsitöö ning ehted. Kõige kallim oksjonil maha müüdud ese oli kaltsuvaip ning tulu kogunes 140 eurot, mille eest ostetakse õpilaskodudele lauamänge.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz