1

Haapsalu linna algkoolis esietendus “Vaeslaps ja lumikellukesed”

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linna algkoolis esietendus 20. detsembril Lully Gustavsoni muusikaline lugu “Vaeslaps ja lumikellukesed”, mis loodud Samuil Maršaki muinasjutu “Kaksteist kuud” ainetel.

Kooli 217 õpilasest lõi etenduses kaasa üle 80 lapse. Lavastas õpetaja Taimi Sammel, laulud õpetasid lastele selgeks Kirsti Tammeniit ja Inge Sinimeri. Liikumisjuhtidena tegutsesid Maren Suu ja kooli direktor Malle Õiglas, dekoratsioonid maalis õpetaja Kirsti Saluäär ja kostüüme aitasid valmistada lapsevanemad.

Suurejoonelist ettevõtmist — igaks jõuluks uus muusikaline etendus — on linna algkoolis tehtud järjepanu viis aastat. Jaanuaris oodatakse külla linna lasteaedu, aga ka algklasside õpilasi. Eelmise aasta etendusega astuti üles seitsmel korral, ega vaeslapse-looga vähemaga lepita.

Etendust mängitakse ka täna õhtul.

 

Aivo Paljasmaa

 

Vaata pildigaleriid etendusest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Elmo
Elmo

Millistel päevadel saab taas etendust näha?

wpDiscuz