DNB vana-aasta heategevusjooksul osaleb ka Gerd Kanter

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval, 18. detsembril toimuval 9. DNB vana-aasta jooksul Kakumäe kergliiklusteedel osalevad teiste seas ka tuntud sportlased, et anda oma panus varalahkunud sportlaste – jalgrattur Lauri Ausi, kümnevõistleja Valter Külveti, maadleja Küllo Kõivu ja kuulitõukaja Taavi Peetre – laste toetuseks.

6,2 km stardiprototokolli on end üles andnud näiteks kettaheite olümpiavõitja ja maailmameister Gerd Kanter, äsja klassikalises kulturismis maailmameistriks kroonitud Taavi Koovit, Eesti vasaraheite rekordiomanik Maris Rõngelep ning mitmekordne Eesti meister rulluisutamises Kert Keskpaik.

9. DNB vana-aasta jooksul on osalejatel valida kahe distantsi vahel. Maratoni igast osalustasust läheb 10 eurotja 6,2 km jooksu osalustasust 5 eurot laste toetuseks. Nii on vana-aasta jooksu heategevus jätkuks detsembri alguses Eesti Sportlaste Ühenduse poolt 12. korda peetud kunstioksjonile, kus koguti traagiliselt hukkunud sportlaste laste toetuseks ligi kaks ja pool tuhat eurot

Kell 10 antakse Rocca al Mare kooli parklas start klassikalisele maratonidistantsile, kuhu on end kirja pannud juba üle 100 jooksusõbra, kes panevad oma sportliku visadus proovile 42,195 km läbimisel. Kell 13 stardivad 6,2 km pikkusele ringile kõik jooksusõbrad ning samuti ka kepikõnni harrastajad.

Kõik soovijad saavad end jooksule veel kirja panna võistluspäeval, 18.detsembril.

9. DNB Vana-aasta jooksu info: http://www.stamina.ee/rahvajooks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments