Vallavanem juhib Noarootsi reformierakondlasi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Reformierakonna Noarootsi piirkond valis novembri lõpus piirkonna esimeheks vallavanema Annika Kapi, teatas erakonna pressiteenistus.

Annika Kapi sõnul seisab Reformierakond Noarootsis valla arengu eest ja peab tähtsaks uute inimeste kaasamist valla juhtimisse.

„Kutsume Noarootsis elavaid aktiivseid inimesi valla arengus senisest enam kaasa rääkima," ütles Kapp. „Soovime, et Noarootsi vald oleks turvaline elupaik lastega peredele ja igakülgselt toeks oma eakaile. Reformierakonna kohalik organisatsioon toetab ka piirivalvepunkti Dirhamisse jäämist."

Rakverest Noarootsi valda juhtima tulnud Annika Kapp on olnud Reformierakonna liige aastast 2004. Noarootsi vallavanemaks sai ta tänavu septembris.

Reformierakonna Noarootsi piirkonnaorganisatsiooni kuulub 8 inimest. Varem juhtis piirkonda Noarootsi kooli direktor Alar Uus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments