Haapsalus toimuva Baltimaade esimese joogafestivali piletid tulid müügile

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

21.–22. juulil 2012 toimub Haapsalus Baltimaade esimene joogafestival, kus esinejateks on Eesti parimad joogaõpetajad. Erikülalisena astub üles yogi-munk Daniel Strausser..

Festivali peakorraldaja Merit Raju sõnul jagub Haapsalu üritusel tegevust kõigile. „Oodatud on kõik joogahuvlilised – nii algajad kui edasijõudnud, väikesed ja suured, mehed ning naised. Ära saab proovida peamised joogastiilid, mida Eestis harrastatakse. Lisaks saab kuulata loenguid ja osaleda erinevates töötubades, kus võib näiteks teha kaasa mantraid ning tantrat või teha tutvust taimetoiduga. Hommikuti ja õhtuti toimuvad kontserdid ja mantrate ühislaulmised,“ rääkis Merit Raju.

Festivali pealava asub Haapsalu linnuse hoovis, kus toimub ka tervisliku toidu ja jooga elustiiliga seotud kaupade laat. Loengud ja töötoad peetakse kultuurimajas.

Piletid on müügil alates tänasest, 2. detsembrist Piletilevis. 200 esimese pileti hind on 20 eurot. Jooksvat infot leiab ürituse Facebooki lehel.

Merit Raju on joogaõpetaja, kes sai laiemalt tuntuks oma raamatutega "Out of office ehk Aasta kontsakingadeta" ja "Hingele pai".

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments