Joogafestivalist saab enesearengufestival

Elen Freivald

elen@le.ee

Ürituse peakorraldaja Merit Raju sõnul toimub varem Joogafestivali nimeline üritus tänavu täiesti uuendatud kujul. Foto: Kent Raju

Ürituse peakorraldaja Merit Raju sõnul toimub varem Joogafestivali nimeline üritus tänavu täiesti uuendatud kujul. Foto: Kent Raju

Laupäeval toimub Haapsalu linnusehoovis enesearengufestival – päev läbi kestev inspireeriv programm sisaldab elamusi, väärt sisu, muusikat, ning pakub nii lastele kui ka täiskasvanutele mõnusat olemist vabas õhus.

Festivali peakorraldaja, kirjanik, hingelepai.ee toimetaja ja joogaõpetaja Merit Raju ütles, et varasema joogafestivali asemel sooviti tänavu korraldada laiahaardelist sündmust. Nii saigi korraldajate – Edu Akadeemia, Joogafestivali ja Hingele Pai – koostöös loodud uue nimega festival, mis toidab nii keha kui ka hinge. Raju sõnul on üritusele oodatud kõik, kes soovivad teha muudatusi täisväärtuslikuma elu kujundamiseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lääne Elu
2 aastat tagasi

Saab koroonafestival.