Mahoni võitis tennisemeistrivõistlustelt kaks medalit

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

 
Eesti noorte meistrivõistlustelt on Mari Mahoni viimastel aastatel alati medali Haapsallu toonud. Nii ka seekord. T 18 vanuseklassis paarismängus koos Heike Brit Rõssiga (Tartu) võideti veerandfinaalis 6:1, 6:0 Rakvere paari Gerli Traus-Kristi Traus.
 
Poolfinaalis jäädi alla hilisemale võitjapaarile Tatjana Vorobjova-Eva Paalma 1:6, 3:6.
 
Tasuks kolmas koht ja pronksmedal.
 
Teise medali sai Mari koos saarlase Priit Sulustega segapaarismängus. Veerandfinaalis tuli võit Elisa Mai Koonik-Karl Kiur Saare üle tulemusega 6:4, 6:2, poolfinaalis vastas jällegi hilisem võitjapaar Tatjana Vorobjova-Markus Kerner, kellele jäädi alla 1:6, 3:6.
 
Üksikmängus alistas Mari esmalt Kristi Trausi 6:0, 6:1. Loosiga aga sel korral eriti õnne ei olnud, sest veerandfinaalis oli jällegi vastas hilisem võitja Tatjana Vorobjova, kellele tuli alistuda tulemusega 1:6, 3:6.
 
Tänavu on Maril veel ees T18 Masters turniir 8 parema mängija osavõtul 10.-12.detsembril Tallinnas.
 
Vello Kuhi
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz