Rimo Hunt valiti esiliiga parimaks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Tallinna Kalevi ründaja, Haapsalust pärit Rimo Hunt valiti jalgpalli Eesti esiliiga oktoobrikuu parimaks mängijaks.

"Oma tabamustele aitas Rimo Hunt Kalevil kindlustada esiliiga esikoha ja pääsu meistriliigasse," seisab Eesti Jalgpalliliidu selgituses. "Oktoobris osales ta neljas mängus, lüües TJK Legioni ja Warriori vastu kokku viis väravat."

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms.

Hunt oli esiliiga parim mängija ka aprillis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz