Parim noor teenindaja on Merlyn Kallaste

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilane Merlyn Kallaste pärjati Tallinna toidumessil parima noore teenindaja tiitliga.

Võistlus toimus kahel päeval ja selle käigus tuli täita mitmesuguseid erialaseid ülesandeid, näiteks veini täpsusvalamine, töövahendite tundmine, laua katmine, kohvi valmistamine, järelroa flambeerimine, klientide teenindamine ja palju muud.

Peakohtunik Allan Vainu hindas võistluse üldist taset tugevaks. Huvi võistluse vastu oli suur ja osalejate arv senisest suurim – 21 õpilast kümnest koolist.

7. korda peetaval võistluse korraldajad olid Eesti Kelnerite ja Ettekandjate Liit, Tallinna Toidumessi 2011 korraldaja Profexpo OÜ ja SA Innove. Töid hindas oma ala tunnustatud professionaalidest koosnev rahvusvaheline kohtunikekogu.
 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments