Galerii: Oru raamatukogu 110

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 29. oktoobril tähistas oma 110. sünnipäeva Oru raamatukogu.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tobe...
tobe...

…komme, hoida lilli varred üleval!!!! Et isegi lugupeetud inimesed ei tunne lillede üleandmise elementaarseid viisakusreegleid: hoida õied ülespoole, nagu nad looduses kasvavd. Austage lillede ilu ning see läbi ka nende saajat!

Heli Truus
Heli Truus

Tõepoolest oleks ilusam vaadata küll kui lilleõied ikka ülespoole on. Ausalt öeldes on natuke koomiline: rõõmus ja pidulik hetk ja inimene seisab lillevars püsti peos. Olen nõus, austage lillede ilu,see ilu on ju nii üürike.

Caroline
Caroline

The truth just shines thugroh your post

wpDiscuz