Tervisliku toidu konverentsil valiti välja parimad retseptid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :

Täna Haapsalu kutsehariduskeskuses toimunud konverentsil "Toit ja tervis" valiti nii žürii kui publiku poolt välja parimad kooli- ja lasteaiatoidu retseptid.

Parim pastaroog: Marje Laanejõe Hiiumaalt 

Parim kaunviljatoit: kartuli-hernetamp suitsulihaga − Anne Laur, Martna põhikooli kokk

Parim kalatoit: kalapulgad − Reele Reinart Saaremaalt

Parim magustoit: kodujuustumaius vaarikatega − Vaima Viikman Vatla põhikoolist

Parim supp: juurviljaminestrone − Anne Laur

Publiku lemmik: rukkileivapannkoogid − Anne Reegat Risti lasteaiast

2. preemia publikult: seugikotletid ehk sea- ja haugihakklihakotletid − Ingrid Leemet Saaremaalt (Kärla lasteaia lapsevanem)

3. preemia publikult: kanapaella − Anne Laur

Peagi on retseptid üleval Kodukant Läänemaa leheküljel

Konverentsi eesmärk oli tõsta toitlustajate ja kogukonna teadlikkust tervislikust toitumisest, samuti kohaliku ja mahetoidu eelistest ning kasutamise võimalustest.

Konverentsi korraldas MTÜ Kodukant Läänemaa koostöös Lääne maavalitsusega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments