Politsei otsib liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Esmaspäeval, 24. oktoobril kella 16.30 paiku juhtus liiklusõnnetus Harju–Risti–Riguldi–Võntküla maantee 48. kilomeetril.

Mootorsõiduki BMW 530D pukseerimisel kõrvalteelt Risti maanteega sõitis pukseerimisnööri peateel otse liikunud Ford Mondeo. Pukseeriv tumedat värvi kolmanda seeria BMW lahkus pärast õnnetust sündmuskohalt.

Kõigil, kes sündmust pealt nägid või oskavad anda infot õnnetuse põhjustanud sõiduki või selle juhi kohta, palub Lääne Prefektuuri Haapsalu politseijaoskond helistada 473 2831 või politsei lühinumbril 110.

Ennekõike palub politsei nende poole pöörduda sündmuskohalt lahkunud pukseeriva sõiduki juhil endal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ätt.
ätt.

Võtsin kõvasti aga artiklist ikka aru ei saanud,järelikult on kirjutamise ajal kasutatud mingi seene leotist.KAS KEEGI SUUDAKS SELLE KA MAAKEELDE PANNA???

wpDiscuz