Galerii: noorte laulu- ja tantsupeo tänuõhtu Haapsalu kultuurimajas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänuõhtul 19. oktoobril Haapsalu kultuurikeskuses andsid XI noorte laulu- ja tantsupeo “Maa ja ilm” komisjon − laulupeo sihtasutuse juhataja Aet Maatee ning produtsent Ave Sopp − ning Läänemaa laulu- ja tantsupeo komisjon üle tänukirjad Läänemaa dirigentidele, juhendajatele, õpetajatele ja teistele Läänemaa esinduse liikmetele. 

Suur aitäh dirigentidele ja juhendajatele:
Aarne Õunapuu, Alevtina Leppmaa, Andres Ammas, Andres Kampmann, Anne Pääsuke, Anne Kübarsepp, Astrid Sumberg, Ave-Piia Rohtla, Eneken Viitmaa, Gunnar Grencštein, Hilja Tamm, Ilona Aasvere, Imbi Kose, Imbi Mäepere, Inge Sinimeri, Ingrid Arro, Iren Sieberk, Ivi Küla, Kadri Kelner, Kaja Avila, Karin Lükk-Raudsepp, Kirsti Tammeniit, Lea Semerik, Lea Teder, Lehari Kaustel, Lia Puhm, Liia Lees, Liivi Mustkivi, Malle Niit, Malle Prikk, Malle Õiglas, Pille Saatmäe, Piret Leiumaa, Piret Paabo, Riina Roost, Ruth Kampmann, Sirje Kaasik, Sirje Vaikre, Tiiu Tulvik, Urlika Grauberg, Varje Ojala Toos, Ülle Tammearu.

Suur aitäh käsitöö- ja kunstiõpetajatele:
Aide Leit-Lepmets, Aili Kaur, Aive Nõupuu, Helgi Miller, Janne Muuli, Kirsti Saluäär, Maarja Jõevee, Tiit Kaljuste, Tiiu Randmann, Ursula Aavasalu, Ülle Kübarsepp.

Suur aitäh käsitöö- ja kunstikonkursside žüriile:
Ants Roos, Kristi Erkmann, May Aavasalu, Marju Heldema, Marju Viitmaa.

Suur aitäh Risti Rahvaseltsile istumisaluste kudumise eest!

Suur aitäh staabiliikmetele:
Alar Kruusmaa, Alge Vare, Andreas Rahuvarm, Boris Norkin, Karin Indrekans, Kristi Erkmann, Kristo Pell, Kädi Jõgi, Mai Jõevee, Marko Jaaku, Reigo Hinno, Toomas Raid, Urmas Mägi, Vahur Viitmaa, Varje Paaliste, Ülle Lass.

Suur aitäh rahastajatele ja toetajatele:
Läänemaa Omavalitsuste Liit, Eesti Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp, Rahvakultuuri Arendus- ja Koolituskeskus, Lääne Maavalitsus, Lääne Elu OÜ, OÜ Läänlane.

Täname kõiki lauljaid, tantsijaid, võimlejaid, muusikuid, noori käsitöölisi ja kunstnikke, lapsevanemaid!

 

Tänudega Läänemaa laulu- ja tantsupeo komisjon:

Lääne maavanema kt Merle Mäesalu − komisjoni esimees, Andreas Rahuvarm, Kristi Erkmann, Marju Viitmaa, Ulrika Grauberg, Ülle Ermann, Ülle Lass.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz