Novosjolov kaotas MMil veerandfinaalis

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nikolai Novosjolov on nüüd kahekordne maailmameister. Foto Arvo Tarmula

Mullune epeevehklemise maailmameister Nikolai Novosjolov jõudis MMil Itaalias veerandfinaali, kus kaotas Lõuna-Korea vehklejale Kyoung Doo Parkile.

Salmi ja Parki matši esimesed kaks kolmandikku olid vastased väga ettevaatlikud. Kolmanda kolmandiku alguseks oli Novosjolov eduseisus 4:2. Siis tegi Park aga ridamisi vastuseta torkeid ja pääses eduseisu 9:4. Sisuliselt oli matši saatus otsustatud, lõppseis 15:8 korealase kasuks.

Tänast päeva alustas Novosjolov võiduga poolaka Robert Andrzejuki üle 15:4 ja seejärel tšehhi Jiri Berani üle 15:6. Kaheksandikfinaalis oli Kolja üle ameeriklasest Weston Kelseyst 10:9. Seejuures jäi ta oli kaotusseisu 5:7 ja tegi võidutorke 2 sekundit enne lõppu.

Teine läänlane Sten Priinits kaotas põhiturniiri avamatšis 10:15 šveitslasele Max Heinzerile. Kolmas eestlane Jüri Salm kaotas avaringis 5:15 prantslasele Gauthier Grumier’le.
 
Marno Allika piirdus eelturniiriga, lõpuks sai ta 110. koha.
Naiste põhiturniir on homme ja seal vehklevad Eesti esindajatest Irina Embrich ning Julia Zuikova. Läänlane Kristina Kuusk oli 73. 
 
Võistkonnavõistlused peetakse 16. ja 17. oktoobril.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments