Ottomar Ladva on kolmandat aastat Euroopa kiirmale meister

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Leedus Druskininkais käivatel Euroopa noorte kiir- ja välkmale meistrivõistlustel võitis Eesti kiirmales kaks esi- ja ühe teise koha, teatas Eesti Maleliit.

Eriti hästi läks Haapsalu poisil Ottomar Ladval, kes tuli kuni 14-aastaste noormeeste klassis kolmandat aastat järjest Euroopa meistriks. Eriti tähelepanuväärne on see, et Ottomar võitis kõik oma üheksa vastast.

Kuni 12-aastaste neidude Euroopa meistriks tuli maleliidu teatel Mai Narva, kes kogus 7 punkti 9-st.

Kuni 10-aastaste noormeeste konkurentsis kogus 9-aastane Kirill Chukavin 8 punkti 9-st, millega jagas Venemaa esindaja Semjon Lomossoviga esikohta, kuid koefitsientide alusel anti talle hõbemedal.

Erinevates vanuseastmetes jõudsid kuue parema hulka veel: Rene Lumiste — 6. koht kuni 12-aastaste noormeeste vanuseklassis; Valentin Dragun — 5. koht kuni 14-a vanuseklassis; Triin Narva — 5. koht kuni 18-a neidude konkurentsis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz