Helen Arov tõi oma loomingu kodupubliku ette

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu kunstikoolist tuule tiibadesse saanud noor kunstnik Helen Arov tuli oma esimese isikunäitusega just kunstikooli koduste seinte vahele.

Pühapäeval avati kunstikooli galeriis Helen Arovi näitus „Figuurid maalis”. Tartu ülikooli maalikunsti õppiva kunstniku esiknäitus koosneb kahe aasta jooksul koolitööna valminud maalidest. Arovi sõnul kujunes näituse teemaks figuur seetõttu, et koolis pööratakse figuuri maalimisele suurt tähelepanu. „Ja inimest on ka kõige huvitavam joonistada, see pakub väljakutseid,” lisas ta.

„Tudengipõlves sellise näitusega hakkama saada on suur tegu,” kiitis noort kunstnikku May Aavasalu.

Ka Haapsalu kunstikooli õpetaja Vaike Õlekõrs oli sama meelt: „Meie lõpetajate näitustest on see kõige professionaalsem ja mõjusam.”

Õlekõrs peab Helen Arovit väga andekaks kunstnikuks, kellel on kunstipublikule tulevikus veel palju pakkuda. „Mida varem kunstnik küpseb, seda parem,” lisas ta.

Kuigi kunstikooli galeriis avatud näitus on Helen Arovile esimene isikunäitus, on tema töid varem eksponeeritud kooli ja Haapsalu kunstiklubi näitustel.

Näitus kunstikooli galeriis jääb avatuks 29. oktoobrini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments