Linnamäel valmib kergliiklustee

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Linnamäe asulas on lõpukorral 570 m pikkuse valgustatud kergliiklustee rajamine, eelmisel reedel sai tee asfaldi alla.

„Iluravitöid on veel teha,” ütles maanteeameti Haapsalu esinduse peaspetsialist Urmas Robam ja nimetas ühe tööna munakivisillutise ladumist maantee ja  uue tee vahele.

Kergliiklustee on rajatud Linnamäe bussipeatusest vallavalitsuseni. Tee tõttu tuli ümber paigaldada kõik praegu ja tulevikus vaja minevad torud ja juhtmed.

Pisut üle poole kilomeetri kergliiklustee rajamine läheb maksma vanas rahas kaks miljonit krooni, ütles Oru vallavanem Arno Kelnik.

Ehitust rahastab maanteeamet, vald maksis maaga seotud juriidiliste tehingute eest.

Kergliiklustee omanikuks saab vald, teealune maa läheb valla kasutusse 60 aastaks. Vald hakkab tee eest hoolitsema ja tasuma ka valgustuse eest.

Kelnik ütles, et kergliiklustee projekt on tehtud Uugla tee otsast Rannakülani, kokku 6 kilomeetrit. „Otsime raha ja eks ta kunagi tule ka,” ütles Kelnik täispikkuses kergliiklustee kohta.

Robami sõnul tuleva aasta tööde kohta kindlust veel ei ole, aga ta ise tahaks loota, et saab kergliiklusteed pikendada Räägu hooldekodu teeotsani.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaydi
9 aastat tagasi

Please teach the rest of these internet honligaos how to write and research!

baby shoes
10 aastat tagasi

wow, awesome post.Thanks Again. Cool.

online business
10 aastat tagasi

Enjoyed every bit of your blog post. Keep writing.

Malinda
9 aastat tagasi

I apptceiare you taking to time to contribute That’s very helpful.