Nädalavahetusel jätkuvad Haeska puisniidutalgud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Ants Ale
Foto: Ants Ale

Eelmisel nädalalõpul peetud Eestimaa Looduse Fondi sügistalgutel Haeskas jõudsid talgulised korrastada 9 ha suurusest alast pool ehk 4,5 ha. Koristati metsaalust ja lõigati võsa, eesmärgiks vana puisniidu taastamine. 

"Tublit tööd tegi Inglismaalt tulnud mustanahaline Karim," ütles talgute Haeska-poolne korraldaja, Tuulingu talu peremees Ants Ale. "Tore oli vaadata, kuidas kauge kandi mees Läänemaa looduse eest hoolt aitab kanda."

Saabuval nädalalõpul toimuvad talgud ülejäänud ala korrastamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments