Võnnu tänaval põles kuur

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Haapsalus Võnnu 23 hoovis puhkes täna kella poole nelja ja nelja vahel tulekahju, millele päästjad panid piiri enne, kui tuli jõudis levida kõrvalhoonetele.

Tuld ja suitsu märkasid esmalt naabermaja lapsed, kelle hoovi jääb kuuri tagumine külg. Laste ütlemise peale helistas üks naabermaja elanik häirekeskusse.

Naabermaja elanikud ei osanud öelda, kui kaua oli kuur enne päästjate saabumist põlenud.

"Kümme minutit tagasi olid lahtised leegid peatänavale näha!" ütles kustutustöid vaatama tulnud Janari. Samuti hõljus linna kohal põlengust paksu suitsu.

Kuuri omanik, Võnnu 23 elanik ütles, et ei kujuta ette, kuidas tuli alguse sai. "Minu hoovist igatahes mitte," kinnitas ta.

"Ma ei olnud ise kohal," ütles omanik. "Mulle helistati, ja kui jõudsin, oli lahtisest tulest juba jagu saadud. Seda hoonet polnud ka enne palju ja küttepuud on kõrval alles, aga kuuris olnud ehitusmaterjalidest olen nüüd ilma."

Päästjad toimetasid ohutusse kohta kuuris ketis olnud koera.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pealtnägija
12 aastat tagasi

Põleng toimus tõepoolest ja kannatada sai ka Võnnu 23 abihoone, kuid tuli sai siiski alguse Võnnu 21 kuurist, mis ka maha põles. Lp ajakirjanik, Teie allikad ei ole kahjuks olnud usaldusväärsed, või siis nägite natuke liiga vähe vaeva selle “nupu” treimisel.