62

Avalda arvamust Lääne Elu portaali kohta!

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


1. septembril avasime lugejaile Lääne Elu uue portaali.
Täna, kaks nädalat hiljem, küsime lugejalt: mis on uues portaalis hästi, mis on halvasti?

Mõnda asja oleme ise märganud ja kohendanud: näiteks tegime kommenteerimise mugavamaks, kommentaaride arv on artikli järel sulgudes näha, ja palju muud.

Mida veel paremaks teha? Kas kõik on lihtsalt leitav ja arusaadav?
Kas lehekülje allosas olevad fotogaleriid olete üles leidnud?

Kommentaarium ootab teie häid mõtteid!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Leili
Leili

Ei telli enam ,sest leht on läinud väga viletsaks . Terve leheküljel üks nägu ja mittemidagi ütlev jutt.Mööda leht ja nüüd veel nii kallis ka.Ei telli !

En.
En.
Minul on Lääne Elu netiversioonile kaks ootust: 1) Loen tavaliselt hommikul läbi paberlehe ja kui leian huvitava artikli, avan netiversiooni, et lisada võimalusel oma seisukoht ja lugeda läbi kaaskodanike arvamused. Kusjuures isegi arvamuste puudumine (või ainult lollid kommentaarid) on ilmekas näitaja. 2) Kui juhtub midagi erakorralist ning tarvis on teada midagigi toimuvast, aitab ainult online uudiste veerg ja kommentaarium. Esimese punkti täitmine on muutunud väga segaseks, kuna LE netiversioon meenutab laokil kirjutuslauda – nupuke siit, nupuke sealt, üks ühest ajavahemikust, teine teisest. Isegi arvamusnurga, kuhu praegu kirjutan, leidsin täiesti juhuslikult alles täna, paar kuud pärast netiversiooni uuendamist! Viimaste värskete uudistega… Loe rohkem »
Aare
Aare

Oleks pidanud paremuse poole minema aga läks täitsa metsa. Pole võimalik enam lugeda ja sallisel kujul ei taha ka lugeda.

jummal tännatud
jummal tännatud

LE-ga on kööga

Kört Pärtli
Kört Pärtli

Mis mõte peaks olema seda paberlehe rida üles panna, kui sealt ühtegi artiklit lugeda ei saa? Enne tuli ära oodata, kui kell sai 13.00 ja siis sai vähemalt paari kolme artiklit lugeda, nüüd mitte tuhkagi.

maafalda
maafalda

Ei meeldi kohe üldse! Uus LE paistab välja nagu segamini lastetuba.

Andres
Andres

LE, mida te kõigi nende arvamuste ja kriitikaga peale hakkate? Lihtsalt lasete koguneda ja tee väljagi? Või võtate oma kodulehega ka midagi ette?

L Vurle
L Vurle

No absoluutselt täiesti arusaamatu moodustis on see leht. Darwini auhinda väärt.

Aus
Aus

Kõigepealt võtab selle lehe avamine minu arvuti “kooma” – liiga “raske” on see leht. Samuti ei saa mina veel süsteemist aru, kus midagi on ja igakord, kui tahan kohalikke uudiseid lugeda, siis pahandan, et ikka ma ei saa midagi aru, need liikuvad pildid häirivad kõigepealt. Ohh, minu jutt tuli ka segane ja kaootiline – see on lehe lugemise püüdest :). Vabandust avameelsuse pärast.

karl
karl

mina hakkan juba harjuma, teie vinguge edasi. Kes pole aru saand et siin on nüüd 100x rohkem materjali kui vanasti, pangu end põlema.

wpDiscuz