Reumaliit kutsub teabepäevale

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Eesti Reumaliit korraldab reedel, 9. septembril Haapsalu kultuurikeskuses teabepäeva teemal „Luu– ja liigesehaiguste tööturul püsimist ja ravi kättesaadavust puudutav seadusandlus Eestis”.

Teabepäev algab kell 13.30 registreerimise ja trükimaterjalide tutvustamisega.

Kell 14 kõneleb Georg Jurkanov (Eesti Reumaliit) reumaliidu projektidest ja koolitustest, mis toetavad toimetulekut ja tööturul püsimist.

Kell 14.15 räägib patsientide õigustest Iivi Kallaste Eesti Patsientide Esindusühingust, kell 15 räägib ravimiseadusest ja ravimitest üldiselt Tanel Siiman Ravimitootjate Liidust.

Kell 16 teeb Sotsiaalkindlustusameti Lõuna Pensioniameti Pärnu büroo juhataja Tiina Männik ettekande „Riiklikud sotsiaaltoetused puudega inimestele — puue ja püsiv töövõimetus”, kell 17 jätkab ta ettekandega riiklikest sotsiaalteenustest puudega inimestele ja rehabilitatsiooniteenusest.

Kell 17.30 räägivad Ülle Raudkivi ja Merike Juhanson (Eesti Töötukassa) tööturuteenustest ja –toetustest.

Osalemine on tasuta, osalejate arv piiratud. Registreerimiseks saata aadressile grete@reumaliit.ee oma nimi ja kontaktandmed. Kontaktisik Grete Põldemaa, tel 555 67 140, täpsem info http://www.reumaliit.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments