Haapsalu laskurid tõid Eesti noorte meistrivõistlustelt 9 medalit

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Vasakult: Eesti meistrid Grete Sammal, Lydia Kurus, Elisabeth Fofilov. Foto: Mati Seppi

(Vasakult) Eesti meistrid Grete Sammal, Lydia Kurus ja Elisabeth Fofilov. Foto: Mati Seppi.

Eesti noorte meistrivõistlustelt laskmises tuli Haapsallu 1 kuld-, 2 hõbe- ja 6 pronksmedalit.

Eesti noorte meistriks spordipüstoli laskmises tuli Haapsalu tüdrukute II võistkond koosseisus Grete Sammal, Elisabeth Fofilov ja Lydia Kurus.

Edestati Viljandi ja Narva võistkondi. Haapsalu võitu sai loodetud, kuid seda esimeselt võistkonnalt. Paraku kõrbesid esindusvõistkonna laskurid täielikult ja neil tuli leppida viimase kohaga.

Ainsana suutis oma tulemuse esindusvõistkonnast välja lasta Ana Laura Kaasik, mis andis individuaalarvestuses 510 silmaga hõbemedali. 

Samas harjutuses tuli neljandaks Elisabeth Fofilov 504 silmaga. Pronksmedalist jäi puudu 1 silm. Poiste arvestuses tuli Ott Kaljura viiendaks 519 ja Hendry Viira kuuendaks 514 silmaga.

Võistkondlikult tulid Haapsalu poisid Ott Kaljuta, Hendry Viira ja Andres Kruusma pronksmedalile. Olümpiakiirlaskmises suutis samas koosseisus võistkond saavutada hõbemedali.

Individuaalselt olid meie parimad Ott Kaljura 470 silma (4. koht) ja Andres Kruusma 447 silma (7. koht).

Vabapüstoli harjutuses saavutas Haapsalu võistkond koosseisus Ott Kaljura, Alexander Clavel ja Andres Kruusma pronksmedali. Individuaalselt oli meie parim Kaljura, kes 234 silmaga võitis nendelt võistlustelt oma kolmanda pronksmedali.

Püssilaskmises tuli Haapsalu poiste võistkond koosseisus Kristjan Tiitsma, Martten Tiitsma ja Eerik Salf kaks korda kolmandale kohale. Pronksmedal võideti spordipüssi standardis (kolmest asendist) ja harjutuses 60 lasku lamades.

Seejuures oli huvitav lamades laskmise lõpptulemus, kus Elva, Männiku ja Haapsalu võistkonnad jätsid medalita tavapäraselt tugeva Narva esinduse.

Individuaalselt oli meie parim Kristjan Tiitsma, kes võitis standardiharjutuses pronksmedali 537 silmaga. Lamades harjutuses andsid 564 silma 6.koha. 

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments