Haapsalu linnavalitsuse palgad tõusevad, õpetajatel muutmata

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu linnavolikogu kinnitas täna uue palgajuhendi, mis linnasekretär Erko Kalevi sõnul toob kaasa 7-protsendilise palgatõusu kõikidele linnavalitsuse töötajatele.

7 protsenti peaks kasvama ka linna koolide töötajate ja õpetajate palk, kuid volikogu katkestas vastava eelnõu lugemise. Eelnõus olid vead ja õpetajate ja koolijuhtide palk tuleb uuesti jutuks veebruaris.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
infot palun!
10 aastat tagasi

Vabandust,aga palun siis ikkagi selgitust,kuidas selline asi üldse võimalik on? Kuidas on võimalik vigase eelnõuga volikogu ette minna,kes siis oma tööd ei tunne? Siin on tegemist töötajate palganumbritega,nendega ei mängita!

küsimus
10 aastat tagasi
Reply to  infot palun!

Ei saa aru ka selle eelnõu volikogu juhtivkomisjonist. On komisjoni esimees üleüldse pädev seesuguseid küsimusi lahendama?

.
10 aastat tagasi
Reply to  küsimus

no järelikul volikogu oli pädev,kui vigast lv tööd läbi ei lasknud. mine sa tea,kelle kukruid seal jälle rohkem ja kellel vähem tõsta taheti. Aselinnapealt ootaks muidugi selgitust küll ehk niigi palju on kolme kuuga õppinud.

aitab ehk!
10 aastat tagasi

Loodame,et nüüdseks on linnajuhtidele piisavalt selgeks saanud,et aeg on osakonnajuht välja vahetada! Eksimuste limiit on täis!

Nüüdseks pensionär.
10 aastat tagasi

Tervelt veerand elust miinimumpalgaga rabeletud, hakkama saadud. Linnavalitsuses ikka mitu korda kõrgemad palgad, ei pea 3 aastat tegema 1 pensioniaastaks.
Linna prügikonteineritelt jäi nüüd palgatõusuks kena kopikas.

eks ta ole
10 aastat tagasi

viitab haridusosakonna ebapädevusele ehk miski ei ole muutunud.

:O
10 aastat tagasi

Uskumatu! :O

nii
10 aastat tagasi

oled sa kursis üldse,millist palka linnavalitsuse töötajad saavad? Me ei räägi siin (abi)linnapeadest, vaid konkreetselt nendest töötegijatest linnavalitsuses. Siin ei tõsta 7 protsendiline palgatõuski neid inimesi maksejõulisteks. Peaasi,et kiilaspea lagi eesotsas läigib.

ja-ja
10 aastat tagasi

endale ikka kõigepealt,kellele neid õpetajaid ikka siin riigis vaja on….lähevadki kiiremini siit Soome…..ja saab riik nuhtlustest lahti