Epeenaiskond alustab peatreenerita

Lääne Elu

info@le.ee

Vehklemisvarustus. Foto: Malle-Liisa Raigla
Vehklemisvarustus. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ligi 15 aastat Eesti epeenaiskonda juhendanud Kaido Kaaberma pani suvel ameti maha, kuid uut peatreenerit naiskonnal pole, kuigi hooaeg juba käib. Puudub kandidaat, sest alaliidu korraldatud konkursile ei laekunud ühtki avaldust, kirjutab Õhtuleht.

Pariisi olümpial neljandaks jäänud Nelli Differti treener Helen Nelis-Naukas leidis, et naiskonnal peab igal juhul peatreener olema. „Ma ei kujuta ette, kuidas nad seda omavahel arutama hakkavad, kes ja mitmendana rajale läheb. Ma usun, et see on võimalik, et nad suudavad kokku leppida, kes on kapten või kes alustab ja lõpetab. Aga ma ei pea seda jätkusuutlikuks. Olen näinud kunagi Kanada võistkonda MK-etapil ilma peatreenerita. Omaette vehklesid, kusjuures päris hästi. Aga nad ei olnud kogu aeg üksinda, nägin neid niimoodi vaid ühe korra. Ma ei arva, et see on tegelikult normaalne lahendus, sest peaks olema üks inimene, kes võtab vastutuse ja arutab asjad kõigiga läbi,“ selgitas Nelis-Naukas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mõõkleja
2 päeva tagasi

Ju siis Naukas peab ise selle rolli Haarama!!!

i...
2 päeva tagasi

tere túdrukud, kui pea treenerit teil pole, siis votke minuga úhendust, kuigi olen rohkem spetsialiseerunud maadluse ja mossega.

õpi
2 päeva tagasi
Reply to  i...

Arvad, et nad tahaksid pead treenida? Nii vähemalt kirjutad.

Anonüümne
3 päeva tagasi

Edu!!