Õppurite lemmikamps on õlletainas räim (lisatud retseptid)

Andra Kirna

andra@le.ee

Foto Andra Kirna

 

Kalanädalal jagasid Haapsalu kutsehariduskeskuse (HKHK) noored kokaõpilased eakaaslastele laiali 790 portsu tippkokk Juhan Heinsalu retseptide järgi valmistatud kalatoitu, mida võiks ka tänaval pakkuda ja süüa.

Teise kursuse kokaõpilane Kristjan Rimkus ütles, et päeva eesmärk oli tutvustada noortele tõeliselt maitsvat kalatoitu. „Ka mina ei söönud varem kala – alles kui kokaõppesse sisseastumiseks valmistusin, hakkasin proovima,” rääkis Rimkus. Ta ütles, et ei ole oma eakaaslaste hulgas ainuke, kes kala vältis. „Arvan, et väga paljud ei söö seda, sest kala, mis meil enamasti pakutakse, pole võibolla kõige parem. Kui esimesed kogemused on kehva kalaga nagu minul, siis loomulikult ei taha seda hiljem süüa,” ütles ta. Rimkus lisas, et kui aga pakkuda nii maitse kui ka tekstuuri poolest väga hästi tehtud kala, õpivad ehk teisedki noored kala sööma.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
keelaks
3 tundi tagasi

üldse kodus toiduvalmistamise ära, hakkaks kõik tänaval sööma, ehk teeme kõikjale supiköögid ja kristjani kogemus on tuttav, ma ka alguses viina ei joonud, aga kui proovisin, hakkas meeldima