Urmas Sukles: trall varjupaiga ja mööblipoe ümber

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus tegi täiskasvanute varjupaigateenuse osutamise riigihanke. Saime kaks pakkumist. Üks oli senine teenuse osutaja Tulbi varjupaik ning teine, odavama hinnaga pakkuja, pärnaka Jaanus Mäe firma. Konkurents on alati teretulnud.

Ma ei usu, et Pärnus ja ka mujal Eestis sotsiaalteenuseid pakkuv Mäe ei tea, millised reeglid ja seadused varjupaiga kohta kehtivad. Pole tõenäoline , et Mäe ei lugenud enne hankepakkumises osalemist läbi hanke dokumente, kus olid kirjas väga konkreetsed nõuded.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sirje
2 kuud tagasi

Miks peaks Posti tänaval autoga sõitma? Vajalik ainult nendele, kes seal elavad. Minul ei ole autot ja saan linnas ja isegi Uuemõisas kõik käigud jalgsi käidud.

mix
3 kuud tagasi

MEIE AJA LOOD: YOUTUBE
Venelaste ja sakslaste hävitustöö Haapsalus (1ja2. osa)

No vot
3 kuud tagasi

siis head kommijad, lugema õpetati koolis, aga tekstist arusaamist mitte. Jäin isegi hetkeks segadusse, et mis ühist on Posti tänaval, turistidel ning kodututel.
Igatahes, õige otsus hr. Suklese poolt.

kutsu
3 kuud tagasi

Kui hanke võitja on kinnitatud, mis siin siis veel tagantjärgi klähvida?

K.s
3 kuud tagasi

Ka autoteele on konkreetsed nõuded, hr. sukles….Miskipärast aga te neid Posti tänaval aga ei järginud…Üldiselt, las koerad hauguvad, autod lagunevad, karavan veereb ikka edasi…

kodanik
3 kuud tagasi
Reply to  K.s

Mis nõudeid Posti tänavas ei järgita?

ABC
3 kuud tagasi
Reply to  K.s

Mis Posti tn viga,iga aastaga läheb ilusamaks,hästi tehtud,külalised kiidavad.

kohalik
3 kuud tagasi
Reply to  ABC

Külalistele see tänav siis tehtigi…

K.s
3 kuud tagasi
Reply to  ABC

Ilus jh, a kui päevas ntx 10 korda seda tänavat autoga läbida(töö sihuke) ikka raputab korralikult ja vägisi viib mõtte sinnapoole et linnavalitsus tuleks terves koosseisus m…epidi üles puua…

Tuleb nõustuda
3 kuud tagasi
Reply to  K.s

See peatänav on küll suur möödapanek just selle autotee osas. Ei suudetud isrgi sama tasapinda ehitada rääkimata konarlusest. Sõites on selline tunne nagu oleks alles veel pooleliolev teeremont käsil. Aga ei ole ju. Miljonid läinud, keegi viga ei tunnista, soovitatakse lihtsalt väga aeglaselt sõita :)))))

Johhaidii
3 kuud tagasi

Tänapäeval ei lasu ühelgi riigiametnikul vastutust ja mis nii viga siis laiata! Rahvas maksab ju kõik kinni, ka uue maja linnaametnikele!

Mine kindlasti-
3 kuud tagasi
Reply to  K.s

Milleks autoga sõita?

Juhan
3 kuud tagasi

Keskajal kõlbas selline tee ja nüüd äkki meile ei kõlba!?