Haapsalu korraldab ringi Kastani ja Lihula maantee liikluse

Haapsalu linnavalitsus plaanib ümber projekteerida Kastani tänava ja Lihula maantee liiklussõlme, millega muutub senine liikluskorraldus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Urmas
1 aasta tagasi

Väga hea mõte!

Nikk
1 aasta tagasi

Kahju Kastani 12 parkmetsast, tee võiks pigem Tamme garaazide küljes olla

Kodanik
1 aasta tagasi

Mul on pigem küsimus, et miks tehti Koidula tänava Metsa poolne lõik kahesuunaliseks? Mõtlete ka mis teete? Kui mõni elanik kuskil tänavas vingub, siis liigutame või mägesid?

Kohalik
1 aasta tagasi

Praegu sõidame Kastanist edasi Tamme tänavale…üle Tallinna mnt. jne…et jõuda Metsa tänavale…..nüüd siis teeme veel suurema tiiru, sest ega see Kastani pikendus ju päästa…..ja niipea ei tule.
Kastani ja Tamme vaheline jupp tundub et kaob ära.
Ja transiit käib ikka läbi linna….ei sest pole pääsu….

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  Kohalik

Selle skeemi järgi ütleks, et ei kao, Tamme tn. esimene osa tehakse lihtsalt ühesuunaliseks kuna sinna pole võimalik kahesuunalist ruumipuudusel ehitada.

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  Imelik

Tundub vist jah, et Tamme tn. lõpp saab olema ühesuunaline…
Ja nüüd kõige tähtsam….millal see “kompott” ka valmis saab…kõikse ringliiklus…ja muu…raudtee-ehituski pandi seisma, aga tundub, et need kaks asja on omavahel seotud….seega mitte enne 10-t aastat…vist…

Imelik
1 aasta tagasi

Liiklusskeem tundub üsna mõistlik, olen positiivselt üllatunud….

rein.
1 aasta tagasi

Kui juba teeme Kastani tänavat, vöiks juba löpetada tänava löpp et saaks otse Selveri juurde. Vöi ei saa,kuna kus siis saab politsei korraldada reidi?

Riina.
1 aasta tagasi
Reply to  rein.

Kord aastas 😀

Tor
1 aasta tagasi

Väga hea . Võiks see rongi värk ka tööle hakkata. Hea maja eest rongiga tallinna lennata!

Kaits
1 aasta tagasi

Saab jälle puud maha võtta

Haapsallane
1 aasta tagasi

Võibolla alustaks bussiaegade ümbertegemisest, nii haapsalu põhikoolis kui ka algkoolis lõppevad tunnid paar minutit peale bussi väljumist?

Kas
1 aasta tagasi
Reply to  Haapsallane

Koolilapsi ei peaks vedama koolibuss jätke linnaliin töölkäijatele pensionäridele!

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Haapsallane

Põhikoolist Kastanisse on kiviga visata. Metsa tänavalt algkooli bussiga? Mis mõttega nagu? Ei suuda isegi ühte km jalutada. Olen näinud lapsi ka Herjavasse jalutamas. Mõni tassib igale poole last autoga. Isegi vist algkoolist paarsada meetrit spordihoonesse sporditundi 😀

Haapsallane
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

Uuemõisast räägin Sulle! Jala või rattaga tulemine poleks probleem, aga pärast ka linna trenni vaja minna… Palju see esimese klassi laps jõuab jalutada?

Nimi*
1 aasta tagasi
Reply to  Haapsallane

See on see tasuta bussi võlud ja valud. Ära tuleks lõpetada see pull. Kaua need bussid tasuta jaksavad sõita? L ja P sõidab neid linnaliine Uuemõisast linna poole veel harvem. Parem lähen jalgsi Selverisse või ei käi üldse seal.

lõpetage
1 aasta tagasi

oma mõttetu tegevus, neid väljamõeldud mõistatusartikleid keegi nii kui nii raha eest ei loe, pliidi alla tule tegemiseks on odavam osta süütekuubikuid kui seda lendlehte

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  lõpetage

No jah, et tekib küsimus- kas on tegemist avaliku infoga mida linnavalitsus soovib kohalikus lehes avaldada (sel juhul on lugejalt raha küsimine vähe imelik) või on tegemist ajakirjandusliku uurimuse/üllitisega, mille huvitunud lugeja peaks kinni maksma?

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  lõpetage

Kas teie käite tööl oma lõbuks?

tööd
1 aasta tagasi

teeb loll ja hobune aga neid üllitisi fabritseerib üks propaganda asutus