Läänemaal tabati täna 6 roolijoodikut

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänahommikusel kontrollreidil “Kõik puhuvad” tabas politsei Läänemaal Haapsalu– Laiküla maanteel ja Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla maanteel 6 alkoholi piirmäära ületanud ja joobes juhti.

“Seda on palju,” hindas Läänemaa politseijuht Margus Kaldma, “eriti arvestades, et tegemist oli tööpäeva hommikuga.”

Kaldma ütles, et alkoholi tarvitanud sõidukijuhtide arv on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga vähenenud – tänavuse 9 kuuga on tabatud 130 joobes või alkoholi piirmäära ületanud juhti, eelmisel aastal oli see arv 170.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
11 aastat tagasi

Mul on see nn. poolprofi alkomeeter ja taadeldud ka. Aga huvitav- kui minu alkomeetr näitab nulli ja politsei oma mingeid jääknähte,siis mida uskuda ?? Ja kas see laialtreklaamitud alcoscan vastutab millegi eest,kui ta riist valetas ?? Jätaks üldse võtmise maha,aga siis lähevad veri ja ku.. segi ning tuleb infarkt või deprekas.Miks ei võiks bensukates või haiglas või mõnes baaris olla mingit taadeldud alkomeetrit,mida väikese papi eest puhuda,kui endal kahtlus on ??