Politsei: joobes naine võttis võõra auto ja läks sellega sõitma

Lääne Elu

info@le.ee

24. augustil sai politsei teate, et Saunja külas võttis 20aastane joobes ja juhtimisõiguseta naine omavoliliselt teise inimese sõiduauto Volvo ja sõitis sellega Haapsallu.

25. augustil sai politsei teate, et Haapsalu linnas Karja tänaval toidukoha ees lõi 36aastane mees 60aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 36aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

26. augustil teatati politseile, et Haapsalus tõukas 54aastane mees oma 48aastase abikaasa vastu treppi, mille tagajärjel sai naine viga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haha
7 kuud tagasi

NO küll teil on ikka vigadega kirjatükid…..
Koguaeg!!

mis naer?
7 kuud tagasi
Reply to  haha

No vot, aga koguaeg kirjutatakse ka kogu aeg. On ikka raske see eesti keel.

pange
7 kuud tagasi

siis bussiliiklus korralikult käima, siis ei pea inimene autot teistelt laenama

Teet
7 kuud tagasi

Lasteaias võtab laps teise lapse auto. Tegelikkuses asi ikka asi nii ei ole, ega ei käi. Tegemist on ikka täiskasvanutega.

esteks
7 kuud tagasi

kuda sai naine “võtta” võõra inimese auto? Ega see pole mõni sokipaar? ja teiseks – lehekirjutaja, “võttis” kirjutatakse ikka 2 t-ga keskel!!!

ääääääääääää
7 kuud tagasi
Reply to  esteks

pahanda, ta läheb alles kooli

õps
7 kuud tagasi
Reply to  esteks

See on tavaline levinud väljend eesti keeles. Sa ei tea muidugi seda, sest su eesti keele oskus pole suurem asi, nagu sinu kommist selgub.

turva
7 kuud tagasi
Reply to  õps

polovernikud üriyavad eesti keelt õppida? DD