Politsei tabas neli joobes juhti

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Nii reede kui ka laupäeva öösel kontrollisid politseinikud autojuhtide kainust politseireidil „Kõik puhuvad“.

Reede öösel kontrollisid politseinikud 531 autojuhti. „Kontrolli käigus tabasime kolm juhti, kes olid alkoholi tarvitanud – nendest ühe suhtes alustasime kriminaalmenetlust ja kahe suhtes väärteomenetlust,“ ütles Haapsalu politseijaoskonna rakendusekspert Rene Pajula. Pajula lisas, et politseinikud avastasid ka ühe narkootikumide tarvitamise kahtlusega juhi. „Selle, kas narkojoove leiab kindlustust, selgitab välja ekspertiis,“ lisas Pajula.

Laupäeva ööl vastu pühapäeva kontrolliti 347 sõidukijuhti ja kontrolli käigus tabati üks alkoholi tarvitanud juht, kelle suhtes alustati väärteomenetlust.

„Ütlen suur aitäh kõigile eeskujulikele autojuhtidele ja ühtlasi julgustan teada andma võimalikest joobes juhtidest. Sel juhul saab politsei sõidukijuhti operatiivselt kontrollida ja vajadusel ohtliku juhi liiklusest kõrvaldada,“ ütles Pajula.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvuslane
1 aasta tagasi

Sellise “valitsusega” on ainuke lohutaja alkohol 🙁
Maha liberid!

Nimi kohustuslik
1 aasta tagasi
Reply to  Rahvuslane

Aga rooli ei pea ju joomase peaga ronima – ohuks endale ja teistele.