Olari Taal tegi Reformierakonnale eraisikutest suurima annetuse

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

taal

 

Olari Taal. Foto Arvo Tarmula

 

Reformierakond kogus 2016. aasta esimeses kvartalis riigieelarvest tulnud toetuse, liikmemaksude ja eraisikute annetustena 431 946,76 eurot.

 
Eraisikute annetustena kogus Reformierakond 26 021 eurot, erakondadele mõeldud toetusena saadi riigieelarvest 401 931 eurot ning liikmemaksudena koguti 3993 eurot.
 
Eraisikutest tegi suurima annetuse Läänemaa mees Olari Taal, kes annetas 15 000 eurot. Ärimees Väino Kaldoja annetas 10 000 eurot ja Läänemaalt pärit poliitik Kalev Kallemets 318 eurot.

 

Reformierakonna 2016. aasta esimese kvartali tulude aruanne on leitav Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni kodulehelt www.erjk.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaa
8 aastat tagasi

kahju,et ta sinna (endisele tennniseväljakule)Prommenaadil maja ehitab.Minu meelest ei sobi selline suur maja sinna….

imestan
8 aastat tagasi
Reply to  jaa

Vaevalt, et see elumajaks jääb-kindlasti mingi majutusasutus. Ebaloogiline on, kui ärimehed “toetavad” erakondi-justkui ostaks endale soodsaid seadusi. Mina näen asja vähemalt nii. Sellise summa eest (kui tõesti tahta ära annetada) saaks teha palju head (haruldaste haigustega lapsed, eriravi vajavad vähihaiged jne, jne) aga anda see vaid poliitikutele-ma tõesti ei mõista. Kas see pole korruptsioon? Kuigi jah, me ei tea, mis ta selle eest vastu saab…

no
8 aastat tagasi
Reply to  imestan

vähemalt haapsalus krundi on saanud…

Limps
8 aastat tagasi

Tore! Partei, mida Taal toetama hakkab, käib varsti maha. Meenutame RP ja IRLi.

jaak
8 aastat tagasi

Mis kasu ta loodab saada? Kui tahad anneta parem koerte varjupaigale.

varesvaakkatuselt
8 aastat tagasi

Parem oleks otse raudteesse panustanud.